GUTTURNIO FRIZZANTE 2016

Tuottaja
Maria Poggi Azzali, Tenuta Pernice
D.O.C. Gutturnio, Val Tidone, Emilia Romagna

Rypäle
Barbera & Bonarda (Croatina)

Syvä rubiininpunainen väri. Tuoksussa pehmeää hedelmäisyyttä, kypsää kirsikkaa ja luumua. Makunystyröitä kutitteleva keskitäyteläinen kokonaisuus, jossa yhdistyy helmeilevä rakenne, kypsä hedelmäisyys sekä pehmeät tanniinit. Yhdistä esimerkiksi rasvaisten kalojen tai ruokaisan kanasalaatin kanssa.

Helmeilevä rakenne viiniin saadaan käyttämällä viini kahteen kertaan kontrolloiduissa lämpötiloissa.

Tarjoilulämpötila 16 – 18 C°, kesällä voidaan tarjota viilennettynä 12 -13 C°.
Sokeri 8,5 g/l.