L’APPUNTAMENTO MALVASIA PASSITO 2013

Tuottaja
Maria Poggi Azzali, Tenuta Pernice
D.O.C. Colli Piacentini, Val Tidone, Emilia Romagna

Rypäle
Malvasia di Candia

Kaunis kullankeltainen väri, jossa meripihkan sävyjä. Tuoksu on hurmaava, mukana aprikoosia ja keltaista rusinaa. Makea ja kehittynyt viini, maussa kuivattua viikunaa, kukkaishunajaa sekä seljankukkaa. Ihanteellinen jälkiruokaviini juustoille sekä pähkinäisille leivonnaisille.

Poimimisen jälkeen rypäleitä kuivatetaan ilmavissa koreissa ennen puristamista. Makea rypälemehu viiniytetään pienissä puutynnyreissä, joissa ne saavat kypsyä ja kehittyä lähes puoli vuotta.

Tarjoilulämpötila 8 – 10 C°.
Sokeri 171,7 g/l.