MARIA POGGI AZZALI TENUTA PERNICE

Tenuta Pernicen viinitila sijaitsee Val Tidonen kauniisti kohoilevilla kukkuloilla vain pienen ajomatkan päässä Piacenzan kaupungista. Maria Poggi Azzali perusti tilan vuonna 1988, ja hän työskentelee tilalla edelleen, nykyään yhdessä tyttärensä, Chiaran, kanssa. Viinitila on keskittynyt tuottamaan alueelle tyypillisiä ja persoonallisia viinejä, joissa yhdistyvät perinteet ja innovaatio.

Lue lisää

TENUTA PRUNAROLO

Vuonna 2009 perustettu Tenuta Prunarolo sijaitsee Rosso Marconin sydämessä lähellä Bolognan kaupunkia. Viinitilaa ympäröivä maasto kertoo kaunista tarinaa vuosisataisesta viljelyhistoriasta, joka ulottuu kauas etruskien aikaan. Colli Bolognesi on aina ollut aluetta, missä on voinut aistia viljelijöiden rakkauden työtään kohtaan. Kasvuolosuhteet tarhoilla ovat haastavat, ja työskentely tarhoilla vaatii todellista antaumusta työlleen. Tästä rakkaudesta ja Bolognesin maastosta nousee vahvoja ja tyylikkäitä viinejä.

Lue lisää

BORGO SAVAIAN

Kolmannen sukupolven perhetila Italian Friulissa tuottaa viinejä Cormònsissa, Mount Quarinin rinteillä. Tilan 18 hehtaaria viinitarhoja polveilee vuoren rinteillä 60-100 metrin korkeudella merenpinnasta. Tilalla yhdistetään perinteet moderniin tietotaitoon.

Lue lisää